ERDÉLY-SZÉKELYEK-SZÉKELY ÍZEK RECEPTEK-SZÉKELY VICCEK-MAGYARORSZÁG MA

ERDÉLY-SZÉKELYEK-RÁKOS DAGANAT MEGELŐZÉS-SZÉKELYFÖLD TÖRTÉNELEM ÉS MAGYAR NÉPHAGYOMÁNYOK

Lennox Claudius Lewis, CM, CBE (Született: szeptember 2, 1965) visszavonult bokszoló ÉS a korábbi vitathatatlan nehézsúlyú Bajnok World. Megnyerte AZ arany Kanada a 1988 Olimpiai játékok Menta amator miután legyőzte Riddick Bowe A végleges.

1267706855_lewis.jpg

Szakmailag, Lewis Elert jelentős Győzelem felett Donovan Ruddock, Tony Tucker, Frank Bruno, Andrew Golota, Michael Grant, David Tua, Hasim Rahman, Mike Tyson ÉS Vitali Klitschko. O volt a vitathatatlan Bajnok miután legyőzte Evander Holyfield a határozat 1999. Egész Szakmai pályafutása, Lewis szenvedett csupán Két veszteségeket, szem előtt tartva AZ általa bosszút a rematches. Amikor nyugdíjba 2003-tilalom, o legyőzte ellenfelét Minden KELLETT szembenéznie.

081210_p20_sp1.jpg

Együtt Muhammad Ali, Holyfield, Klitschko ÉS Michael Moorer, Lewis AZ egyik Csák Öt bokszoló a történelemben, Hogy megnyerte a nehézsúlyú Bajnok háromszor.

Lajos 6 láb 5 (196 cm) Magas, ÉS EGY 84-es (213 cm) elérése, Sokkal hosszabb, Menta átlagosan a Magasság. Alatt ökölvívó-ig, s mintegy MERT 250 font (113 kg). Lewis gyakran magában: a bokszoló szakosodott ".

Lewis született szeptember 2-tól Z-ig 1965-tilalom West Ham, London, Anglia a JamaicaiSzármazású Szulok.[2] A születéskor is mérlegelni 10 £ 10 unciát (4,8 kg), ES kapta a nevét Lennox AZ orvos, Aki azt mondta, Hogy nézett ki, a Menta Lennox.[3] Lewis költözött Kitchener, OntarioKanada 1977-ben EGY 12 eves korában. Részt Vett Cameron Heights Collegiate Institute A Gimnázium, ahol kitűnt a sport a Kanadai Labdarúgó, Futball ÉS kosárlabda.[4]

 

Profi ökölvívás Állás

Miután elérték ezt a kelta, Lewis vallotta magát hivatásos ökölvívó, ES költözött vissza szülőfalujába, Angliában. Azt állította, o Volna MinDig is tartotta magát a brit, de Sok brit rajongók tekintenek ra, menta "a Kanadai a Szív ÉS a brit, a kényelem kedvéért", ahogy Csák képzett Kanadában ÉS AZ Egyesült Államokban, es mar ELT 01/02 életét AZ Észak-Amerikában.[6]

Egyszer Lennox nyerte a Gold a nyári olimpiai játékokon, Minden promoter akarta aláírni vele. Először kötött AZ ökölvívó promótere, Frank Maloney. Bár Frank vették alapul London, Anglia, Repült ki van egyébként. Nagyon Új a környezet, annak ellenére, Hogy született West Ham. Frank felesége, Jackie, ES közeli barátja nézett utána.

Elején AZ o profi karrierje tele volt kiütéssel EGY Legény, miután aláírta ÉS AZ Amerikai promóter Main Event[szerkesztés] s elfoglalták AZ EURÓPAI nehézsúlyú címet végén 1990-ben, ki a Brit nehézsúlyú Cím március 1991, ES a Commonwealth címmel 1992 áprilisában. Ekkor, Lewis volt konszenzus top-ot nehézsúlyú a világon.

Valódi Név Lennox Claudius Lewis Becenév (ok) AZ Oroszlán Névleges Nehézsúly Magasság 6 láb 5 (1,96 m) Reach 84 (2,13 m) Állampolgárság Brit-Kanadai[1] Születési Dátum Szeptember 2, 1965 (1965/09/02) (44 éves) Születési hely alapján alapján West Ham, London, Anglia Irányvonala Ortodox Dobozok Rekord Teljes harcol 44 Nyer 41 Győzelem a KO 32 Veszteség 2.

 20080226lennoxlew.jpg

Lewis tehát újra visszahódította, AMI AZ Ove, de ekkor Még valamiért mégsem emlegetik a sportág legnagyobb alakjai között, Menta ahogy fiatalabb korában SEM a rendkívül megfontolt, Mar-Mar unalmasan óvatosan harcoló rasztáról, sokkal inkább a fékezhetetlen fenegyerek Mike Tysonról Szol EGY súlycsoport, Aki AZ Alit legyőző KO-király, Larry Holmes visszavonulása utan üstökösként robban Kell AZ igencsak elszürkült nehézsúlyú mezőnybe.

LENOX ÉS TYSON VIDEÓ:


AZ UTOLSÓ MENET:

Lewis hiába van a csúcson, Iron Mike MEG a börtönben vagy Bíróság előtt, az éveken sokan legyintenek Csák Lennoxra, mondván, úgyis felfalná Tyson reggelire. Ami azt illeti, a többrendbeli erőszaktétellel vádolt kihívó MEG is próbálja ezt a hosszas tárgyalássorozat utan 2002 nyárán tető ala hozott álomtalálkozó sajtótájékoztatóján, amikor AZ óriási tömegmegverekedést kirobbantva - melyben a Jose Suliaman, a WBC elnöke 70 eves is megsérül - rátámad ellenfelére, ES Holyfield emlékezetes fülcimpa-leharapása utan Lewis combjába is belekóstol.

A mérkőzésen azonban mar tartózkodás Mellett nincs módja hasonló közelségbe kerülni a világbajnokhoz, Lewis Hosszú karjaival tankönyvbe illően Távol tartja magától, a Nyolcadik menetben Pedig leteríti AZ erejével elkészült Tysont, s ezzel végérvényesen bebízonyítja, Hogy o AZ ezredforduló legjobb nehézsúlyú ökölvívója.

12tyson650.jpg

AZ AZ ökölvívás emberiség egyik legősibb sportága, amely napjainkra Szinte átláthathatlan dzsungellé változott, es sokszor irracionálisnak tonhal Szabályok szerint működik. Még nincs EGY olyan sportág, ahol egyszerre Ennyi mindenki mondhatja magát világbajnoknak Aktuális, miközben a profi bunyó Üzleti érdekek által alakított világában kifejezetten kuriózumnak számít, ha EGY súlycsoport legjobbjai netán összetalálkoznak a ringben (gondoljunk bele, milyen abszurd lenne, ha mondjuk Roger Federer ÉS Rafael Nadal Soha nem teniszezhetnének egymással, MERT menedzsereik tartózkodás Mellett tudnának megállodni a díjazásukban).

Ezen anomáliák ellenére azért MinDig is voltak olyan bokszolók, akikről EGY adott időben AZ egész Világ tudta ÉS elismerte: Ok a legnagyobbak. Ilyen volt a britek nehézsúlyú ikonja, Lennox Lewis is.

Pompás sportpályafutása ellenére jóval kevesebbet tudunk ROLA, Menta példaképéről, Muhammad Aliról, vagy éppen egyik Nagy ellenfeléről, Mike Tysonról.

tyson.jpg

tyson.jpg1.jpg

Lewisból ugyanis nemcsak nagyotmondása előbbi vagy utóbbi bűnöző hajlamai hiányoztak, de a mérkőzések felvezetéseként ma mar Szinte elengedhetetlen fenyegetések ÉS provokációk is idegenek voltak tőle, ahogy Menta magánélete SEM szolgáltatott Tul Sok témát a bulvárlapok számára.

Tökéletes nehézsúlyú alkatához ÉS félelmetes jobbkezéhez meglepő szelídség ÉS intelligencia társult, médiaszerepléseiben választékosan fogalmazott, úgy öltözött, mintha skatulyából húzták Volna ki, kesztyűzés helyett Pedig Néha inkább a sakktáblát választotta.

Menta Oly sokan a későbbi bajnokok közül, o AZ olimpiai aranyérmesként LEP a profik táborába. Ötkarikás címét Kanadai veresenyzőként szerzi 1988-tilalom, Am Négy évvel a szöüli Győzelem utan Donovan "Razor" Ruddock kiütésével mar ismét brit színekben teszi le a névjegyét a "hivatásosok" között. Tartózkodás Mellett csoda, Hogy a WBC bajnoka, Riddick Bowe is megijed tőle, ES inkább LeMond címéről, minthogy kiálljon ellene. 1993-tilalom Lewis hivatalosan is AZ évszázad Első nehézsúlyú világbajnoka angol lesz.

A felfelé ívelő pályán sebesen Oliver McCall ökle jelenteti AZ Első megállót, Lewist ráadásul Hazai közönség előtt, a Wembleyben számolják ki. Három Év múlva McCall azonban a könnyekben kitörve látja Kell, Hogy tartózkodás Mellett Bir el a brittel, ES kénytelen visszaengedni Neki a trónt.

Aztán pályájának legnagyobb ellenfele, Evander Holyfield következik, Aki elsőre döntetlent ér el Lewis Ellen - NOHA ezt Szinte Csák a pontozóbírók látják Nemzetközi Geofizikai Év. Ali szerint például - bár ROLA tudjuk, előszerettel Sok mindenről beszél felsőfokon - a történelem legnagyobb bundája esett MEG 1999-ben. A visszavágón Lewis mar egyhangú pontozással nyer, amivel egyesíti a Három Nagy szervezet (WBC, IBF, WBA) világbajnoki címét, 15 millió dollárt rakhat zsebre.

Lewist a McCall Elleni Első meccsen kívül csupán egyszer győzik le - s ütik ki - pályafutása Soran, Hasim Rahman a Szerencsés versenyző, de Hogy tényleg Csák EGY mázlista ütésről Szó volt, azt Lennox kettőjük második találkozóján nyomatékosítja, esélyt adva a SEM meccs előtt Nemi irányultságát firtató ellenfelének a Negyedik menetben végez Rahmannal.

super_bowl_private_party_1.jpg


44 profi mérkőzés, 41 Győzelem, 32 KO


Ezután mar Csák EGY mérkőzés van Hatra, Vitalij Klicsko klicsko.jpg

LENOX ÉS KLICSKO VIDEÓ:

Elleni győzelmét ugyan sokan vitatják, hiszen AZ ukrán kalapot menet utan valóban jobban AZ Összes nála, addigra azonban mar olyan látványt nyújt a horrorisztukas felrepedt szemhéjával, Hogy a bírónak tartózkodás Mellett tartózkodás mellett lehet mas választása, minthogy sérülése miatt lelépteti Klicskót.

klicsko.jpg1.jpg

20081117klicskole2.jpg

Példaképével, Muhammad Alival

peldakepevel_muhammad_alival.jpg

A Búcsú tehát tartózkodás Mellett a legdicsőségesebb, mindazonáltal Lewisnak mar semmit tartózkodás Mellett Kell bizonyítania. A Szamos Díj ÉS elismerés Mellett talan Ali hatvanadik születésnapján mondott Szávai Errol tanúskodnak a leghívebben: "Már tartózkodás Mellett Én vagyok a legnagyobb! Lennox Lewis számít annak, o Minden idők legkiválóbb bajnoka" - állította AZ ökölvívás egyik legsikeresebb ÉS legismertebb egyénisége.

lennox_lewis.jpg

 Best off:

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 81
Tegnapi: 104
Heti: 629
Havi: 4 864
Össz.: 1 398 988

Látogatottság növelés
Oldal: LEGENDÁK-HÍRES SPORTOLÓK-5-LENOX ALEWIS
ERDÉLY-SZÉKELYEK-SZÉKELY ÍZEK RECEPTEK-SZÉKELY VICCEK-MAGYARORSZÁG MA - © 2008 - 2023 - ad-vesz.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »