ERDÉLY-SZÉKELYEK-SZÉKELY ÍZEK RECEPTEK-SZÉKELY VICCEK-MAGYARORSZÁG MA

ERDÉLY-SZÉKELYEK-RÁKOS DAGANAT MEGELŐZÉS-SZÉKELYFÖLD TÖRTÉNELEM ÉS MAGYAR NÉPHAGYOMÁNYOK

A KANNABISZ OLAJ GYÓGYÍTJA A RÁKOT!!!!!

 

Ki lehet gyógyulni a rákból?

 

RS: A legtöbb belső daganatot, a legkomolyabb rákos megbetegedések esetében, ha a pácienst még nem érte túl sok ártalom a kemoterápiától és a besugárzástól, akkor körülbelül 90 nap alatt gyógyítani lehet. Ha idejönnél hozzám, hogy most diagnosztizáltak tüdőrákot nálad, akkor egy hatvangrammos kezelést javasolnék, mint mondtam, szép lassan növelve a napi mennyiséget. A harmadik hónap végére megszabadulnál a ráktól.

KÉREM ÍRJÁK BE A GOOGLE BA-

A FÉRFI AKI TÖBB MINT 5000 EMBERT GYÓGYÍTOTT MEG RICK SIMPSON

és olvassák el mit ír erről az emberről!!!

 

Romániában is kapható.Betegtájékoztatóval.A CBD formátum a legjobb

 

 http://domnitamaria.ro/ro/home/35-hemp-oilcannabidiol-oil-cbd-oil.html

  http://cbdshop.ro/shop/tinctura-ulei-cbd/ulei-cbd-tinctura-miracle-500mg/

  

 

A vadkender olaj meggyógyítja a rákot, de vajon miért nem tudja ezt senki?

 2013, január 15 - 23:23 — Hírszem

 A kannabisz kivonat, más néven ” olaj” Rick Simpson által először előállított fajtája egy koncentrált, kifejlett nőivarú növény virágjából, leveléből származó szájon át bevehető készítmény. Nagy mennyiségű olaj 3-6 hónapos időszak alatti fogyasztása szinte minden betegséget meggyógyít, vagy könnyebben kezelhetővé tesz. Ez azért lehetséges, mert a kannabisz alapvetően az endokannabinoid rendszeren keresztül hat. Ez a rendszer tart fent homeosztázist a test többi részével. A valóság az, hogy a kannabisz elfüstölve is hat a rákra, krónikus fájdalmakra és gyulladásos állapotok ellen.

 

Ha belegondolsz, ez már eléggé őrületesnek hangzik eddig is, mármint hogy egy növényből keletkező füst gyógyításra képes, sőt mi több, jobban működik, mint sok drága gyógyszer.

 

Azonban az olaj fogyasztásakor két elsődleges különbséggel kell számolnunk.

 

vadkender_olaj_01Először is, a kannabinoidok sokkal koncentráltabb állapotban vannak jelen az olajban, mint dohányzáskor, így erősebb a hatásuk is.

 

Másodszor, az olaj lenyelve az emésztőrendszeren keresztül szívódik fel.

 

Lényegében, a tested azokkal a tiszta molekulákkal eteted, amelyek lehetővé teszik azt, hogy kiegyensúlyozott maradj. Mivel az összes betegség a szervezet összhangjának megbomlásából ered, ez a gyógyszer hatásos szinte mindennemű betegség esetén. Legalábbis ez az, amit a tudomány és a tapasztalat mutat.

 Tudományos Bizonyíték

 

Több száz tudományos vizsgálat kimutatta, hogy a kannabinoidok, mint a tetrahidrokannabinol (THC) és a kannabidiol (CBD), valamint egész növényi készítmények, hatékonyak szinte bármely betegség ellen.  Íme néhány olyan betegség, amelyek kezelésében már bizonyított a kannabinoidok gyógyászati hatásossága:

 

- Ízületi gyulladáS

- Rák

- Crohn-betegség 

- Cukorbetegség

- Fibromyalgin

- Sclerosis multiplex

CK: Milyen betegek a leggyakoribbak a klubotokban?

JB: Sok a rákos és a szklerózis multiplexben szenvedő beteg, emellett glaukómások, cukorbetegek, és a depresszió és más mentális betegségek is gyakoriak. A kannabisz körülbelül 100-féle betegség kezelésében használható – ezt állítja a tudomány. Mi úgy gondoljuk, hogy akár 600-féle betegség esetén is jótékony hatású lehet, de ismerni kell a megfelelő alkalmazási módot: néha szájon át kell fogyasztani, máskor rektálisan célszerű alkalmazni, vagy krém formában a bőrön keresztül. Ezek mind lehetséges alkalmazási módok.

 

- Parkinson-kór  .-Számos nagy, még ma is létező gyógyszeripari cég forgalmazott kender alapú gyógyszereket az 1800-as és a korai 1900-as években. Azóta sokminden megváltozott.A marihuána jelenlegi korlátozásai

 

nem azért vannak életben mert a kender rossz vagy káros lenne, hanem a nagy gyógyszeripari lobbi miatt, miközben milliók szenvednek és halnak meg feleslegesen.

http://www.ckmagazin.info/%E2%80%9E-gandzsanak-koszonhetem-az-eletem%E2%80%9D

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 96
Tegnapi: 104
Heti: 644
Havi: 4 879
Össz.: 1 399 003

Látogatottság növelés
Oldal: A RÁKOS BETEGSÉG GYÓGYÍTÁSA-KANNABISZ OLAJ
ERDÉLY-SZÉKELYEK-SZÉKELY ÍZEK RECEPTEK-SZÉKELY VICCEK-MAGYARORSZÁG MA - © 2008 - 2023 - ad-vesz.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »